به گزارش سلام لردگان به نقل از خبرنگار دانا، روز گذشته روز بسيار پرکاري براي دولت يازدهم بود؛ دولت مردان هر کدام به طور مجزا در هر نقطه اي به بهانه انتقاد از منتقدين خود، منتقدين سبد کالا و توافقنامه ژنو را به ترتيب حسود و بي سواد عنوان کردند.
روز گذشته در دانشگاه تهران رئيس جمهور با اشاره به برخي انتقادات از توافق ژنو گفت: چرا فقط يک عده معدود کم سواد از جاي خاص تغذيه مي شوند بايد از توافق ژنو حرف بزنند، اما اساتيد دانشگاه هاي ما خاموش اند و درباره اين اتفاق بزرگ بين المللي حرف نمي زنند؟ چرا با مردم همراه نمي شويد؟
همچنين اسحاق جهانگيري به عنوان مشاور رئيس جمهور مبني بر اينکه مخالفت هايي که در اين زمينه انجام ميشود از روي حسادت است، واکنش هاي زيادي به همراه داشت.
آنچه که مسلم است انتقاد از توافق ژنو در کشور توسط بسياري از اساتيد دانشگاه نيز انجام شد؛ اساتيدي که در حوزه سياست، بين الملل و حقوق سر رشته داشتند، اين توافقنامه را از جهات مختلف بررسي و نقد کردند.
اکنون اين سوال مطح مي شود که چرا دولت اساتيد منتقد خود را بي سواد و اساتيد همراه خود را با سواد مي داند؟
گلايه هاي دولت از اساتيد چقدر صحيح است؟ در حالي که روز گذشته نيز تعدادي از اساتيد دانشگاه هاي شيراز در خصوص عملکرد دولت در توزيع سبد کالا به وي نامه نوشته و از انتقاد کرده اند.
با توجه اين اظهارات رئيس جمهور در خصوص بي سوادي منتقدين اين سوال مطرح مي شود که آيا تمام عملکرد دولت بر محور حساب و کتاب مي چرخد؟
قطعاً توزيع سبد کالا ميان مردم در دست دولت با سوادن است که نتايج آن 2 کشته و يک مصدوم بود؛ در حاليکه بسياري از مردم نيازمند از جامعه هدف سبد کالا حذف شدند و به جاي آن بسياري از مسئولين مشمول دريافت سبد کالا قرار گرفتند.
آنچه که مسلم است روند توهين به جامعه از ابتداي دولت با توهين هاي گسترده مشاورين رئيس جمهور شروع شد که در برخي موارد اعتراضات گسترده مردم را هم به دنبال داشت.
امروز در اين راستا خود رئيس جمهور پيشتاز توهين به منتقدين خود شدند؛ اين در حالي بود که روحاني بار ها بر آزادي بيان تأکيد کرده بود و از همه خواسته بود تا به فضاي نقد وارد شوند.
انتهاي پيام